tisdag 30 november 2010

Jag har inte slutat blogga…

…men det är snart

JUL

…och min tid räcker inte riktigt till! Underbar tid att jobba, men det tar extra på krafterna att slå in alla fina paket till alla trevliga kunder.

Jag önskar er alla (som vill) en mycket trevlig decembermånad! Jag är nog tillbaka efter jul, har nämligen semester mellan jul och nyår…då ska jag bara mysa, äta chokladpraliner, dricka het lakritsglög och trycka i mig en och annan pepparkaka med mögelost. Förmodligen tar jag nog ett par promenader med nån trevlig vän, kanske se nån bra film, vad vet jag?

Må så gott!

//L

torsdag 11 november 2010

På bättringsvägen!

Är hemma och kurerar mig från nåt som verkar vara influensa; frossa, värk och enorm trötthet. Efter ett par dagar med en hel del tupplurar och tabletter så känner jag livet komma tillbaka. Ska även ge lite vitaminer (och div annat) chansen att visa att de verkligen fungerar. Jag har inte stor tilltro för dessa metoder, men tänker ändå prova…har inte lust av vara rasslig längre!

DSC02486_redigerad-1 DSC02487_redigerad-1

Andra bra sätt att känna sig lite piggare på är ljus, ljus, ljus, tea, bra film (som man bör ha sett förut, eller är villig att se igen, eftersom man somnar mitt i)…och lite ljus :-)

Må så gott!

//L

tisdag 2 november 2010

Julpynt…

…eller bara en stjärna att piffa lite med? Välj själv, men jag tycker att en sån här enkel sak kan man ha året runt om man vill. Själv ska jag börja med att ha den som advent/julpynt…sen får vi se var den hamnar?

Det jag skulle vilja göra är att klä den med lummer, men får man plocka det? Vissa säger att den är fridlyst, och vissa säger att det är bara i vissa landskap eller kommuner som den är det…vad ska man lita på? Nån som vet säkert? Man vill ju inte göra bort sig :-)

DSC02464_redigerad-1 DSC02465_redigerad-1 DSC02466_redigerad-1

Nu lite surf sen blir det DH…kan ju inte missa fruarna :-)

Trevlig kväll!

//L