söndag 30 maj 2010

Det går så fort!

Helt makalöst att tiden inte kan stanna lite, det skulle jag sannerligen behöva. Dagar och kvällar bara rusar förbi. Hoppas verkligen att de inte går så fort när man får semester, det går jag inte med på :-)

Chefen och jag har varit på ytterligare en leverantörstripp, Affari, On samt Pb Home…jag är lyrisk! Massor med snyggt! Fick med mig lite saker hem, bl a dessa underbara ljusstakar från Affari…ahhhh! Himla trevligt att en annan fick chansen att gå på lite outlet :-)

DSC01347_redigerad-1 DSC01348_redigerad-1 DSC01349_redigerad-1

Har även haft födelsedag, och vilka presenter; soffa, fåtöljer, grill med tillbehör, finaste armbandet av sonen…helt otroligt, och jag fyller inte ens jämna siffror! Jag är nästan stum, och det vill inte säga lite :-) Och jag vet ju att vissa som varit här och firat läser bloggen så:

TACK, NI ÄR OSLAGBARA!

Ha en himla trevlig söndag, det tänker jag ha!

P.S Grattis alla mammor på Mors Dag!

söndag 23 maj 2010

Skogens konung i svart!

Jag är väl inte direkt känd för att låta saker vara som de är från början, så måla det som målas kan! Gud förbjude att nåt inte passar in *ler*, fram med sprayburken, och vips blev det (i mina ögon) en lite coolare väggprydnad :-)

DSC01335 DSC01334 DSC01333

Besöket i Örebro var mycket lyckat, jätteskoj att träffa andra affärsinnehavare, middag på slottet, samt en liten föreläsning med Ernst. Nästa vecka bär det av till Osby, ännu ett par leverantörsbesök.

Må så gott!

P.S Har ett nytt projekt i görningen, man kan inte bara måla på trä och plåt…skinn går också bra ;-) Naturligtvis kommer före- och efterbilder så snart det är klart!

tisdag 18 maj 2010

Utmaning!

Är ofta in till Anna-Malin, hon har alltid fullproppat med inspiration att gotta sig i. Nu har hon ordnat en utmaning, och jag är inte sen att haka på hennes påhitt:

UTANFÖR MITT FÖNSTER

DSC01290 DSC01291

Bloggen heter ju inte “Skafferi med sjöutsikt” bara för att, här är nämligen utsikten från mitt skafferi :-)

//L

P.S I morgon ska jag och chefen på en liten inköpstripp…med middag på slottet, det är inte varje dag det! :-)

måndag 17 maj 2010

Världens gladaste bloggare!

Ja, nog tillhör jag topp tio iallafall, det lovar jag. Jag har fått en jättefin present av en trogen läsare, tänk vad snälla människor det finns! Goa Ulla har följt min blogg, även hon gillar loppisar, och nu så har hon skickat mig en jättefin liten kanna som hon fyndat! Hon tycker att jag ska få den för att den passar så bra hos mig, vad säger man? Hon är väl för gullig, och jag är superglad för min nya skönhet. Hon har verkligen träffat helt rätt! Har ställt den i fönstret så att jag kan titta på den hela tiden…knäpp? Ja, lite kanske, men jag erkänner :-)

Tack gulliga Ulla!

DSC01307 DSC01308 DSC01309

söndag 16 maj 2010

Spraya, eller inte spraya?

DSC01282_redigerad-1 DSC01283_redigerad-1

Är i valet och kvalet om jag ska spraya min nya coola “griskultingsvärmare” svart, eller om jag ska låta den vara? Ska man kanske bättra på den med samma kulör? Velar fram å tillbaka, fram å tillbaka…???

Vad tycker ni?

Vilken dag det blev i går, 25 grader varmt å strålande sol! Känns lite overkligt, men hoppas verkligen att det inte kommer av sig, idag regnar det nämligen lite till och från. Nästa fredag är det iallafall beställt kanonväder; mat, vänner och bubbel i trädgården…ber en stilla, som jag hoppas ska bli hörd!

Ha en trevlig söndag!

torsdag 13 maj 2010

En dag när det regnar…

…kan man ta hand om sina blommor, fixa till ny sladd på coolaste lampan och måla foder runt toadörren. Tänk vad det kan bli mycket gjort p g a lite (mycket) regn! :-)

DSC01286_redigerad-1 DSC01287_redigerad-1 DSC01289_redigerad-1

Hoppas dock att vädret visar sig från en lite bättre sida i morgon, vi har lite extra att bjuda på i stan; Zillah & Totte, samt Idol Ola…måtte inte regnet förstöra alltihopa…håller alla tummar som finns!

Ha en fortsatt trevlig helg!

söndag 9 maj 2010

Guldgruva!

Tänk att det är så olika, för vissa är saker skrot, för vissa andra (bloggerskan) är det guld! Idag är det värre än julafton här hemma *big smile*

DSC01277 DSC01278 DSC01279

Ha en fortsatt trevlig söndag!

torsdag 6 maj 2010

Vilken början på dagen!

Vilken underbar dag att vakna till, så här skulle det alltid vara! Äntligen, äntligen är våren här med allt som hör till. Och äntligen kan man njuta av trädgården…undrar när man kan ta första frukostdoppet…för det måste man väl utnyttja när man bor så nära vattnet, eller? Hi hi!

Ha en underbar dag!

onsdag 5 maj 2010

Bästa sommarpresenten!

Grannen och bästa vännen (bland flera, eftersom jag är så lyckligt lottad) har varit på resande fot. Jag fick ansvaret för hennes blommor och post, och hon kommer med detta som tack för hjälpen…tjo hoo! Perfekt färg, perfekt konsistens, perfekt sommarpresent: Lancôme Color Fever Gloss 334…perfect lips all summer long :-)

Tack Björken, gulle du! :-)