onsdag 30 december 2009

G O T T N Y T T Å R!

Jag börjar lite tidigare eftersom morgondagen är fullmatad med pulkaåkning, matlagning och champagneskålar.
Självklart hoppas jag att 2010 ska bli bättre än 2009, även om jag inte har så mycket att klaga på vad det gäller just 2009...men saker och ting kan alltid bli bättre! Hoppas på det så att man kan skriva ett lika trevligt blogginlägg nästa år vid den här tiden :-)

***********
Ha nu ett trevligt slut, och en lika trevlig början!

V Ä L K O M M E N 2010

tisdag 29 december 2009

Vilket väder!


Helt underbart med solsken och knarr under skorna! Det biter i kinderna, och termobrallorna kommer till användning som aldrig förr. Och jag är ledig enda tills på lördag, kan det bli bättre?
_______

Det bästa med att vara ledig är att man kan mysa framför tv:n, ta ett glas rött...äta ur det sista i chokladasken...bara njuta helt enkelt :-)
_______



Ha en trevlig tisdagskväll!

söndag 27 december 2009

Så ni vet vad jag pysslar med!

Ny bärbar dator i julklapp, tack Håkan!
Nu lyssnas det till bra musik, surfas i soffan, och käkas lite praliner :-)
GOD FORTSÄTTNING!
Feel the move!!

lördag 19 december 2009

Bocken brinner...eller var det en isbjörn?

"Det händer aldrig nåt i stan"...det är något som man, som invånare, ofta får höra om vår lilla ort. Men i kväll var det dags för något som blivit tradition, nämligen ELDSKULPTURTÄVLING! I bitande kyla, på ungefär minus femton grader, har tävlingsdeltagarna tillverkat halm-isbjörnar, -hjärtan och -kungakronor under hela dagen. Och klockan nitton trettio, till ett stilla snöfall och när temperaturen stigit något, så sattes det hela i brand. Himla effektfullt när eld och rök blandande sig med ett frostigt vitt händelselöst Lindesberg...som inte var så händelselöst trots allt :-)

DSC08748 DSC08749

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

lördag 12 december 2009

Julblommor!

Hade en liten sammankomst med väninnorna igår kväll. Man hinner ju inte ses så mycket som man önskar, men nu så var det dags att komma ikapp med allt skvaller! Jag fick så fina blommor, hyacinter och en amaryllis. De vita hyacinterna ska inte lukta så mycket, men det är tillräckligt för att det ska locka fram lite mer julkänsla. På tal om julkänsla så kom det lite snöflingor idag, inget som stannade kvar, men det känns iallafall att det börjar närma sig :-)

Ha en fortsatt trevlig lördag!

söndag 6 december 2009

En glad 2:a advent!

Hoppas dagen varit mysig? Jag har jobbat, många julklappar, och pynt till jul har funnit nya hem hos våra kunder :-)

DSC01022 DSC01023

Nu kommer far, de sista handtagen ska på plats i köket...jag som fått en riktig snits på att öppna utan nån form av knopp!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

torsdag 3 december 2009

Lite jul!

Har lyckats med att få ihop lite jul iallafall. Ja menar; man vet ju inte alls hur alla gamla julsaker ter sig i en ny lägenhet...men det mesta passade faktiskt! Himla tur, annars kan det bli dyrt :-) Lite mer ska det väl bli till själva julafton. Gran å diverse andra julrelaterade växter. Jag skulle även vilja ha ett pepparkakshus, men F tycker att han är för stor!!! Får nog köra lite övertalning...tror jag ?! Och går det iallafall inte får jag trösta mig med att det redan ligger en rulle pepparkaksdeg i kylen, som bara väntar på att bli nån form av bakverk i juleskrud :-)

Nu ska jag nog krypa till kojs, jag har köpt nya Vakre Hjem. Det kan nog bli ganska dyr jul ändå...känner det på mig om jag ska sjunka ner i den tidningen :-)

Ha en mysig torsdagskväll!

onsdag 2 december 2009

Krans-fnatt!

Jag har räknat min kransar...grankransar...1, 2, 3...4, 5...och 6! Tror att nån har gått och fått fnatt! Undrar om det finns några kvar i butiken? Säga vad man vill, men väldans mysigt blir det iallafall :-)

(måste ta en ny bild, i dagsljus, denna gör sig verkligen inte)

Har förgäves försökt att hitta en bild på originalljusstaken (se förra inlägget) men jag har gått bet. Jag fortsätter leta...ni måste ju få se, den är bara sååå snygg!

Ha en mysig onsdagskväll!