lördag 31 oktober 2009

torsdag 22 oktober 2009

Nu längtar jag!

Helt otroligt att vi känt varann i nästan trettio år, men aldrig varit på solsemester ihop!? Makalöst! Men nu ska det väl ändå (förhoppningsvis) gå att få ihop en resa med lekkompisarna. Jag sitter på nätet och kikar, och letar, och längtar...soooool! Ska bli så underbart med en lite rödbränd näsa, drinkar, cocosdoft, kalla öl, sand i bikinin, god mat, prutmåner...precis allt ska bli underbart! Längtar, längtar, längtar!

sofitel-resort1

Ha en lika drömmande torsdagskväll, precis som jag!

Bild: solresor.se

tisdag 20 oktober 2009

Clean!

Min favorit, just nu! Bra med folk som drar på semester emellanåt så att man kan få lite medskick. Den är inte slut ännu, men ska nog införskaffa "Clean Cotton" nästa gång, den är inte dum den heller, men många har den...ja får se hur jag gör...gott det luktar de iallafall!

Okt2009 017 Okt2009 020

Fick se nåt idag, som jag faktiskt inte heller trodde...Jag stod iallafall och borstade tänderna (inte i matrummet, utan har bara flyttat parfymen dit för att få lite "coolare" bakgrund *ler*) och så fick jag se denna lilla text; Not Tested On Animals. Nähä, det var väl en himla tur det! Kan väl ändå inte tro att de små djuren överhuvudtaget skulle uppskatta om man gjorde det, eller?  I min vildaste fantasi så trodde jag att detta var nåt förlegat, som företagen sysslade med på 80-talet, typ. Men det är kanske vanligare än man tror? I vilket fall så kändes det skönt att få veta att det inte var så...så har man valt (utan vetskap) nåt rätt iallafall :-)

Ha en trevlig tisdagskväll, det tänker jag ha!

söndag 18 oktober 2009

Höst!

Ja, nu är den sannerligen här. Hösten. Jag har skrivit det förut, att jag gillar hösten. Lagom kallt. Underbar luft. Ljuvliga färger. Och massor med chans till mys, skrot, film, böcker, umgänge...bara massa bra alltså!

Hade ju inga måsten under helgen, men lyckades hitta några tillslut, skönt när det blir lite gjort av sånt som man dragit lite för länge på!

I morgon börjar en ny vecka att se fram emot. Tyvärr så rasslar det bara till så är den slut också, tycker att det går lite för fort, men det är bara att hänga med! Ser fram emot torsdag, då ska jag utnyttja min födelsedagspresent, med råge! Spa-behandlingar i två timmar och 40 minuter...vilken lyx! Och lördag, då blir det redigt tjejpartaj, tjo ho!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

lördag 17 oktober 2009

Fårskinn!

Japp, jag chansade och färgade mitt "gula" fårskinn. Köpte vanlig textilfärg (Antracitgrå) och körde i tvättmaskinen. Blev lite coolt när det bara blev färg i topparna, och inte helt enhetligt grått, ser lite mer "äkta" ut med slingeffekt. Problemet är dock att det är stelt! Japp, som ett "road-kill" skulle man kunna uttrycka det *fniss* Men, men vi får väl se till att lägga det på golvet och  köra lite "dance-moves" på det, så ska det nog bli mjukt och gosigt igen!

Okt2009 013
Okt2009 014 Okt2009 015

Ha en mysig lördag!

fredag 16 oktober 2009

Bytt är bytt...

...kommer aldrig mer igen!  Nä, min gamla lägenhet saknar jag då rakt inte. Visst var väl den fin, bra å trevlig på många sätt och vis, men inte riktigt samma klass, som denna. Jag ångrar inte flytten en endaste sekund! Dessutom har jag fått veta att huset, som den gamla lägenheten ligger i, är ute på exekutiv auktion! Aj, aj...ibland har jag iallafall en riktigt tur! Tack till den som bestämmer...vem det nu är?!?

  September 2009 024

Tur att man har kakelugn (världens största ljuslykta) dagar som dessa. Riktigt rugg-väder, hua! Ha en trevlig, å mysig fredagskväll!

Må så gott!

torsdag 15 oktober 2009

Velar lite!

Jag var tvungen att ändra min banner, den blev alldeles för svart. Nog för att jag gillar svart, men det måste ju se inbjudande ut, så det fick bli en ny...känns som att denna är bättre :-)

Mina ljusstakar i betong (från Manzana) har fått sällskap. Vi har fått hem krukor till butiken i samma stil, och jag kunde naturligtvis inte låta bli att köpa med en hem. Hittade även den stora tomten i förrådet, men jag tror att han får hålla lite på sig innan det är dags för entré!

Allt städat och tvättat inför helgen, nu ska jag "bara vara" hela lördagen och söndagen...ska bli så skönt med inga måsten!

Ha en trevlig torsdagskväll!

OBS! Fick en stor besvikelse idag, hittade nycken till vinden (med den alldeles underbara, coola, fantastiska saken på) ...det var ingen (som jag trodde) häftig emaljskylt..."suck"! Det var en bit av ett reklamfönster...jättetråkigt! Men jag ska nog rota runt lite mer, rätt som det är så....!

tisdag 13 oktober 2009

Varför skafferi med sjöutsikt?

Jo, för att det är precis så! Även om det inte syns så väl på varken sommaren, eller som nu när löven ännu inte släppt sitt grepp om grenarna. Men någonstans (titta noga) bakom syrenbusken så kikar faktiskt sjön fram. Inte illa va? Tror faktiskt inte att det är så många som har just denna utsikten i sitt skafferi :-) Skulle ju naturligtvis föredra att ha en stooor härlig veranda åt detta hållet, men man tar vad man får. En liten och nätt trappa med plats för ett par stolar, och ett bord det kommer jag långt på!
______________
Ser fram emot kvällen avsnitt av DH...lika spännande varje gång :-)

Ha en trevlig fortsättning på kvällen!

söndag 11 oktober 2009

Bloggnamnsbyte!

Japp, nu fortsätter vi här! Som sagt, ibland måste man förnya sig när man ändrar på saker och ting. Då är det bra att ha vänner som upplyser en om det, tack! Bloggen kommer fortfarande att handla om det samma, lite blandat, men mest det som ligger mig varmast om hjärtat...inredning! Mycket nöje!
_______________
Ha en trevlig fortsättning på helgen!